Metsä rokkaa 2024 - Panelistit

Kuinka yhdistämme puukaupan, hiilensidonnan ja suojelun kasvavat tavoitteet? - paneelikeskustelijoina Sari Essayah, Harri Huupponen, Jari Luukkonen ja Janne Partanen.

Kaikille avoimen ja maksuttoman päivätapahtuman alkuun järjestetään paneelikeskustelu metsiemme tulevaisuudesta teemalla ”Kuinka yhdistämme puukaupan, hiilensidonnan ja suojelun kasvavat tavoitteet?”

Paneeliin osallistuvat maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah, Metsänhoitoyhdistysten Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Harri Huupponen, WWF Suomen pääsihteeri Jari Luukkonen sekä Stora Enson metsäjohtaja Janne Partanen.

Metsä Rokkaan ja paneelikeskustelun juontajana toimii yksi Suomen suosituimmista TV-kasvoista Susanna Laine.


Sari Essayah

Sari Essayah toimii maa- ja metsätalousministerinä. Hän on myös kristillisdemokraattien puheenjohtaja.

Harri Huupponen

Harri Huupponen toimii Metsänhoitoyhdistysten Palvely Oy (MHYP) toimitusjohtajana. Hänellä on pitkäaikainen käytännön kokemus koko metsänhoitoyhdistysketjun toiminnasta. Hän on työskennellyt Mhy-kentässä eri rooleissa metsurista johto- ja asiantuntijatehtäviin.

Jari Luukkonen

Jari Luukkonen aloittaa WWF Suomen uutena pääsihteerinä 1.4.2024. Hän on työskennellyt WWF:ssä vuodesta 1995 lähtien. Luukkonen aloitti järjestössä projektipäällikkönä vastuullaan arktinen luonto ja sisävedet. Suojelujohtajana hän on toiminut vuodesta 1997 lähtien.

Janne Partanen

Janne Partanen toimii Stora Enson metsäjohtajana. Hän vastaa Stora Enson Suomen puunhankinnasta.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset