Eduskuntavaalit 2023 - Metsien merkitys Etelä-Savolle

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo kysyi Etelä-Savon maakunnan eduskuntavaaliehdokkailta metsään ja metsänomistamiseen liittyvistä teemoista. Kyselyyn saadut vastaukset on tarkoitettu tukemaan osaltaan metsänomistajien päätöksiä ehdokkaan valinnassa eduskuntavaaliäänestyksessä.

Me kysyimme:

1.Kasvava ja hyvinvoiva metsä sitoo tutkitusti hiiltä ja auttaa näin ilmastonmuutoksen vastaisessa työssä. Millä keinoilla edistäisit hyvää metsänhoitoa Suomessa?

2.Suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnin perusta on rakentunut metsänomistajien metsistä ja metsien ylisukupolvisesta hyödyntämisestä. Vihreän siirtymän hankkeiden mukanaan tuomat maankäytön muutokset kuten tuulivoiman siirtolinjojen tarvitsemien maa-alueiden pakkolunastukset rapauttavat suomalaista omaisuudensuojaa. Mitä tälle tulisi tehdä? 

3.Suomi on edelläkävijä kestävässä kehityksessä. Kuinka turvaisit sen, että Suomessa on jatkossakin kannattavaa omistaa metsiä ja kehittää uusia markkinalähtöisiä ansaintamalleja? 

He vastasivat:

  • Turtiainen Ano, Valta kuuluu kansalle

    Turtiainen Ano, Valta kuuluu kansalle

    Etelä-Savo

  • Kysymykset kansanedustajaehdokkaille

    Kysymykset kansanedustajaehdokkaille

    Etelä-Savo

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2023 © Metsänhoitoyhdistykset