Metsuriyrittäjät huomio – nyt olisi töitä tarjolla!

Haemme metsäpalveluyrittäjiä pidempiaikaiseen yhteistyöhön eri puolille toimialuettamme Etelä-Savoon. Etsimme metsäpalvelu- ja metsuriyrittäjiä sekä metsänviljely- että raivaussahatöihin.

Edellytämme kokemusta metsänhoitotöistä sekä kykyä hoitaa työt itsenäisesti ja vastuullisesti. Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat työskentelyn edellytys organisaatiossamme. Vaadimme yrittäjiltämme PEFC-sertifiointirekisteriin sekä Luotettava Kumppani -palveluun (vastuugroup.fi) kuulumista.

Metsäalan koulutus sekä tieturva-, työturvallisuus- ja luonnonhoitokorttikoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme 50–500 ha yrittäjäsopimuksen raivaussahatöihin. Metsänviljelytöiden määristä sovitaan tapauskohtaisesti.

Perehdytämme valitut yrittäjät yhdistyksemme toimintatapoihin ja -kulttuuriin. Opastus toimintajärjestelmiemme käyttöön annetaan ennen kauden alkua.

Hakemukset hinnastotietoineen 31.1.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mervi.seppanen@mhy.fi .

Lisätiedot:
Mervi Seppänen
operaatiopäällikkö 
040 355 0888
mervi.seppanen@mhy.fi

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon toimii 12 kunnan alueella; Enonkoski, Hirvensalmi, Joutsa (pl. Leivonmäki), Juva, Kangasniemi, Pertunmaa, Puumala, Rantasalmi, Sulkava sekä Mikkeli (pl. Ristiina ja Suomenniemi), Pieksämäki ja Savonlinna. Toimialueemme lähes 20 000 metsänomistajaa omistavat metsää 742 000 ha. Palveluksessamme on 80 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita lähes 300 htv.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset