Metsäasiantuntija Sulkavalle

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme

METSÄASIANTUNTIJAKSI

vakituiseen työsuhteeseen metsänhoitoyhdistyksemme Sulkavan toimistolle.

Työ pitää sisällään erittäin monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan mm. puukauppa- ja metsänhoitopalveluiden, asiakkuuksien hoidon, markkinoinnin sekä palvelumyynnin kaltaisten teemojen parissa. Metsäasiantuntijamme ei tarvitse kulkea kellokortti kaulassa ja työskentely koostuukin monipuolisesti maasto-, toimisto- ja tarvittaessa etätyömahdollisuuksista.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat soveltuva koulutus sekä mahdollinen aikaisempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä, tai muusta vuorovaikutus- ja myyntitaitoja vaatineesta työstä.

Menestyminen tehtävässä vaatii reipasta työotetta, kokonaisuuksien ja ajankäytön hallintaa sekä halua kehittää itseään sekä asiantuntijuuttaan. Tehtävää tukevia ominaisuuksia ovat sosiaaliset- ja asiakaspalvelutaidot, kyky työskennellä itsenäisesti ja osana työryhmää sekä vastuunottokyky.

Tarjoamme työnantajana vahvan olemassa olevan asiakaskunnan ja toimialueen, kattavan perehdytyksen yhdessä alueella tällä hetkellä työskentelevän metsäasiantuntijan kanssa, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittää itseään myös jatkossa.

Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa ja tarjoamme myös työntekijöillemme kouluttautumismahdollisuuksia. Pohjimmiltaan yhdistys on yhtä kuin sen työntekijät ja henkilöstö pääsee aidosti osallistumaan toiminnan suunnitteluun. Meillä saa töissä olla hauskaa ja työkavereilta saa aina tukea.

Työssä voit aloittaa 1.4. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita meille hakemuksesi palkkatoiveineen Töitä Suomesta sivuston kautta viimeistään 29.2.2024. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antaa tuleva esimiehesi Petteri Käyhkö numerosta 0400 357 1050 tai sähköpostitse petteri.kayhko@mhy.fi 

2024 © Metsänhoitoyhdistykset