Metsäasiantuntija Pertunmaalle

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut metsäasiantuntijaksi vakituiseen työsuhteeseen Pertunmaalle

Metsäasiantuntijan monipuoliseen ja mielenkiintoiseen toimenkuvaan kuuluvat puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluiden myynti tavoitteiden mukaisesti.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antavat soveltuva metsäalan koulutus sekä aikaisempi kokemus metsäalan työtehtävistä. Koska toimit tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien kanssa, tarvitset myös sujuvaa suomen kielen puhe- ja kirjoitustaitoa.

Menestyt tehtävässä, kun onnistut rakentamaan luottamuksellisia asiakassuhteita ja myymään palveluitamme tuloksekkaasti. Hoidat omat tehtäväsi vastuullisesti ja toimit saumattomana osana työyhteisöamme. Avoimuus, luotettavuus ja vahvat vuorovaikutustaidot siivittävät sinua menestykseen. Arvostamme myös kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimissä sekä kykyä johtaa ja suunnitella omaa työtäsi tavoitteellisesti. 

Tarjoamme työnantajana vahvan olemassa olevan asiakaskunnan ja toimialueen, kattavan perehdytyksen, hyvät työsuhde-edut sekä oman työn suunnittelun vapauden ja mahdollisuuden kehittää itseään myös jatkossa. Työyhteisössämme vallitsee hyvä ja tuloksekas työmeininki. Luottamuksen ilmapiirissä tuemme toinen toisiamme sekä arvostamme kunkin osaamista. 

Esihenkilönäsi toimii asiakkuuspäällikkö Vesa Väänänen, joka luottaa johdettaviinsa ja antaa vastuuta. Vesa on helposti lähestyttävä ja tuloslähtöisyyteen kannustava esihenkilö. 

Työpisteesi sijaitsee Pertunmaan toimistolla ja sinulla on mahdollisuus myös jossain määrin etätyöskentelyyn. Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan. 

Heräsikö kiinnostuksesi hakea tehtävään? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi meille Töitä suomesta -sivuston kautta viimeistään 3.3.2024.

Jos tehtävästä jäi vielä jotain kysyttävää, lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Vesa Väänänen (p. 0400754252, vesa.vaananen@mhy.fi). 

2024 © Metsänhoitoyhdistykset