Logistiikka-asiantuntija

Miltä kuulostaisi haasteellinen ja vastuullinen työ operaatiotiimissä metsäalalla?

Meillä on avoinna logistiikka-asiantuntijan vakituinen tehtävä.

Logistiikka-asiantuntijana vastaat kaukokuljetuksen ja haketuksen toimitusten toteutumisesta sekä puunkorjuun ohjaamisesta omalla vastuualueellasi. Olet tiiviissä yhteistyössä kuljetus- ja haketusyrittäjien kanssa. Puunkorjuuta ohjaat operaatioasiantuntijoiden kanssa. Vastaat viestinnästä ja yhteydenpidosta asiakaslaitoksiimme. Tehtäviisi kuuluvat myös korjuupalvelua koskevien raporttien tuottaminen osavuosikatsauksiin ja tilinpäätöksiin, tehdaslaskutusten valmistelut sekä kuljetus -ja haketustilitykset.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka tukee työtehtävässä menestymistä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja metsäalan tuntemus katsotaan eduksi.

Logistiikka-asiantuntijana sinun tulee hallita kokonaisuuksia. Pidät raportoinnista ja numeroiden kanssa työskentelystä. Olet vastuullinen, tulostavoitteellinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Tehtävässä menestyminen vaatii laajaa toimintakentän ymmärrystä, kykyä ratkoa haastekohtia ja reagoida muutoksiin. Työtehtävä vaatii hyviä raportointi- ja tietojen käsittelytaitoja sekä taloushallinnon perusteiden tuntemusta.

Mhy Etelä-Savo on lähes 80 hengen työyhteisö, jossa töitä tehdään hyvässä hengessä yhdessä. Logistiikka-asiantuntijana tulet osaksi 12 hengen operaatiotiimiä, jossa vastataan kaikista toteuttavista töistä metsänhoidosta puunkuljetuksiin tehtaille. Esihenkilönäsi toimii operaatiopäällikkö. Logistiikka-asiantuntijan työnkuvan jaat logistiikka-asiantuntijakollegasi kanssa. Toimipaikkasi on soviteltavissa toimialueemme laajan toimistoverkoston puitteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän vakituisessa työsuhteessa, työyhteisön tuen ja hyvät työsuhde-edut. Palkkaus YT/METO TES:n mukaan tai voit jättää palkkatoiveesi. Työ alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 1.3.2024 mennessä Töitä Suomesta -sivuston kautta.

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antaa operaatiopäällikkö Mervi Seppänen numerosta 
040 3550 888 tai sähköpostitse mervi.seppanen@mhy.fi.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset