Metsät tuovat varmuutta myös kriisitilanteessa

30.4.2020

Viime kuukausien tapahtumat maailmalla ovat vaikuttaneet lähes kaikkeen toimintaan ympärillämme. Pandemiaksi kehittynyt Korona-virus on levinnyt maapallolla nopeasti ja aiheuttanut paljon inhimillistä kärsimystä ja suurta epävarmuutta maailman tilanteeseen. Kaiken tämän keskellä suomalaiset ja eteläkarjalaiset metsänomistajat ovat etuoikeutetussa asemassa. Metsät ja metsien puut ovat säilyttäneet arvonsa, vaikka pörssikurssit heiluvat.

Nyt on hyvä hetki tehdä puukauppaa

Metsä on hyvä sijoitus ja varma pankki ”pahan päivän varalle”. Metsäsijoituksen arvo nousee vain metsää hoitamalla ja hyödyntämällä. Nyt on oiva hetki toteuttaa puukaupat. Vaikka Korona-tilanne on tehnyt lopputuotemarkkinoista arvaamattomia, lauhan talven jäljiltä sopivista puunkorjuutyömaista on pula ja ostajat kilpailevat parhaista kohteista erityisesti Etelä-Karjalassa, jossa tuotantolaitokset ovat lähellä omia metsiämme. Pidetään yhdessä työt metsissä käynnissä, palkinnoksi saamme nauttia varmaa puukaupasta syntyvää tuloa.

Metsässä on turvallista

Me täällä metsänhoitoyhdistyksessä olemme sinua, metsänomistajaa varten kaikki aikoina. Jos henkilökohtainen taloutesi kaipaa näinä erikoisina aikoina vahvistusta, ole rohkeasti yhteydessä, niin kartoitetaan yhdessä metsiesi mahdollisuudet. Henkilökohtaisen metsäasiantuntijan toteuttama puunmyyntisuunnitelma on maksuton metsänomistajapalvelu.

Puukauppapalvelumme sisältää kaikkien alueellamme toimivien puunostajien kilpailutuksen, jossa ennustamme lopullisen puukauppatulon puolestasi vertailemalla eri toimijoiden kyvyn ottaa talteen arvokasta tukkipuuta.

Metsässä avarassa ulkoilmassa on turvallista kohdata, vaikka tavatessamme emme nyt kättelekään.

Ota yhteyttä henkilökohtaiseen metsäasiantuntijaasi. Pidetään yhdessä huolta toisistamme, metsistämme ja metsäelinkeinosta.

 

Henkilökohtaisen metsäasiantuntijasi yhteystiedot löydät täältä.