Metsänomistajien uusi asiakaspalvelupiste avataan 1.9.2021 Prisma Lappeenrantaan

11.8.2021

Parantaaksemme metsänomistajiemme palvelua ja mahdollistaaksemme vaivattoman metsäammattilaisen tapaamisen vaikkapa kauppareissun yhteydessä avaamme uuden metsäasiakaspalvelupisteen 1.9.2021 Prisma Lappeenrantaan.

Uusi metsäasiakaspalvelupiste sijoittuu Metsänhoitoyhdistyksen naapuriin. Palvelupiste sijaitsee Prisman läntisen sisäänkäynnin puolella sisään tultaessa heti oikealla puolella. Palvelupisteessä voit konsultoida metsäasiantuntijaamme metsäsi hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja siinä hoituu myös ajanvaraus vaativamman metsäasian hoitamiseksi. Matka ei ole pitkä myöskään siirtyä tarpeen vaatiessa asioimaan Lappeenrannan toimipisteeseen.

”Metsäasioiden hoidon tulee olla helppoa ja vaivatonta. Metsäasiantuntijamme ovat tähänkin asti olleet aina vain soiton päässä mutta monesti henkilökohtainen tapaaminen auttaa nopeammin ratkaisemaan metsänomistajan tarpeen. Haluamme olla siellä missä metsänomistajatkin ovat ja metsäasiantuntijamme osaavat arvioida, voidaanko apu metsäasioissa tarjota saman tien vai kannattaako varata oma aika tapaamiselle” toteaa Metsänhoitoyhdistyksen johtaja Jarkko Ruokonen.

Tutut palvelupisteemme Parikkalassa, Ruokolahdella ja Lappeenrannassa toimivat myös entiseen tapaan. Metsäasioissa voit soittaa tai laittaa sähköpostia suoraan oman alueesi metsäasiantuntijalle, ottamalla yhteyttä verkkosivujemme kautta osoitteessa ekarjala@mhy.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 0400 663 595.

Tervetuloa keskustelemaan metsäasioissa uuteen palvelupisteeseemme!