Kesän 2021 harjoittelupaikat

06.11.2020

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan toimialue käsittää Lappeenrannan, Imatran, Lemin, Taipalsaaren, Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan kunnat. Yhdistyksellä on 5800 jäsentä, kaikkiaan yksityistä metsämaata alueellamme on n. 245.000 hehtaaria.
Mhy Etelä-Karjalan toiminta-ajatuksena on olla jäsentensä oma, täyden palvelun metsäorganisaatio. Tavoitteenamme on auttaa metsänomistajia saamaan metsistään mahdollisimman suuren ja kestävän hyödyn.

haemme kesäkaudelle 2021 asiakaspalveluhenkisiä ja kehittymishaluisia

METSÄHARJOITTELIJOITA    

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat avustavat toimihenkilötehtävät, kuten taimihuolto, leimikon merkkaukset, puunkorjuun valvonta ym.  
Harjoittelijan sijoituspaikka on sopimuksen mukaan joko Lappeenranta, Ruokolahti tai Parikkala. Ilmoitathan hakemuksessasi, mihin sijoituspaikkaan haet. Harjoittelun kesto on sopimuksen mukaisesti 2-3 kuukautta.

Paikkaa täytettäessä arvostamme erityisesti

•    palvelu- ja markkinointihenkisyyttä
•    kykyä itsenäiseen oma-aloitteiseen työskentelyyn
•    sitoutumista tehtävien laadukkaaseen hoitamisen

Tarjoamme myös mahdollisuutta suorittavien työtehtävien harjoitteluun. Metsänuudistamistöihin ja taimikonhoitotöihin liittyvistä harjoittelupaikoista voit tiedustella metsäesimiehiltämme https://www.mhy.fi/etela-karjala/yhteystiedot.

Hakemukset pyydetään lähettämään 4.12.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen:
panu.pettinen@mhy.fi
Tiedusteluihin vastaa aluepäällikkö Panu Pettinen p. 0400 913 717

Onnea hakuun!