Harjoittelijamme työn touhussa

etela-karjala

Mhy Etelä-Karjalan yhteismetsä

Toivotamme uudet harjoittelijamme tervetulleiksi joukkoomme!

Anna-Leena Kariniemi, Leevi Hämäläinen ja Janne Pohjola ovat aloittaneet metsäalan harjoittelut Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan toimipisteillä.

Anna-Leena työskentelee Lappeenrannan toimistolta käsin. Hän on monimuoto-opiskelija Evolta ja metsätalousinsinöörin opinnot ovat loppusuoralla. Vapaa-aika kuluu liikunnan, kulttuurin ja ystävien sekä mökkeilyn parissa.

Leevi on lähes valmis metsätalousinsinööri Joensuusta, kotoisin Punkaharjulta. Hän tutustuu metsäasiantuntijan työhön sekä Ruokolahden että Parikkalan alueella. Leevi harrastaa mm metsästystä ja puuhailee koiran kanssa.

Janne opiskelee viimeistä vuotta metsätalousopintoja Mikkelissä ja asuu Lappeenrannassa. Hänet tavoittaa Lappeenrannan toimistoltamme. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu metsätöiden lisäksi hirsirakentelu, höntsäkiekkoilu, lentopallon pelaaminen ja hiihto.

Anna-Leenan, Leevin ja Jannen yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme.

Ajankohtaista

 1. Kesäleimikko- ja taimikonhoitokampanja

  Kesäleimikko- ja taimikonhoitokampanja

  Etelä-Karjala

  Lue lisää
 2. mhy e-k hallitus

  Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan valtuusto kokoontui päätöksentekoon

  Etelä-Karjala

 3. Loppuvaiheen opiskelijoita metsäharjoittelijoiksi

  Loppuvaiheen opiskelijoita metsäharjoittelijoiksi

  Etelä-Karjala

  Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat metsäasiantuntijan tehtävät, kuten puukauppapalveluiden ja metsänhoidon hankkeiden suunnittelu ja myynti sekä toimiminen metsänomistajien yhdyshenkilönä.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset