Uusi toimihenkilö on aloittanut Parikkalassa

Hei,

minä olen Riku Ekman, uusi Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan metsäasiantuntija. Olen valmistunut metsätalousinsinööriksi Karelia-ammattikorkeakoulusta keväällä 2020 ja jatkanut sen jälkeen Itä-Suomen Yliopistoon lukemaan metsätieteiden maisteriksi, joten metsäisiä opintoja on tässä vaiheessa takana jo 7 vuotta. Työkokemusta olen saanut harjoitteluiden myötä niin metsänhoitoyhdistyspuolelta kuin myös teollisuuden puunhankinnasta.

Harrastuksiini kuuluvat kestävyysjuoksu, sekä talvisin hiihto. Lisäksi itselläni on takana yli kymmenen vuoden kokemus harrastajateattereissa näyttelemisestä, sekä kaikenlaisesta teatteriin liittyvästä esittävästä taiteesta. Lisäksi olemme kaverini kanssa perustaneet musisoivan duon, jonka kanssa meillä on jo pari keikkaa takanakin.

Työt ovat alkaneet hyvässä hengessä ja uutta oppiessa. Esimerkiksi elokuun lopulla toteutettu hakkuunäytös Ruokolahdella oli hieno tapahtuma, jossa paljon metsänomistajia kävikin ja pääsin heidän kanssaan keskustelemaankin. Minun kanssani saa vastakin tulla jutulle rohkeasti, niin mietitään mitä metsillesi kannattaisi tehdä seuraavaksi. Toimistopaikkana minulla on Parikkalan toimistomme Sahakujalla ja puhelimella tavoittaa sitten muuten. Parikkala on paikkana itselleni uusi, kun lähtöisin olen alun perin Varsinais-Suomesta, mutta nyt jo vaikuttaa siltä, että parikkalalaiset ovat ottaneet minut hyvin vastaan.

Riku Ekman

2024 © Metsänhoitoyhdistykset