Metsäselain maksutta jäsenille

Tilasi kuviotiedot sekä maastokartat mobiiliin

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi tarjoaa jäsenyyteen liittyvänä maksuttomana etuna mobiilisovelluksen, jolla voit selailla metsävaratietoa kätevästi älykännykässä tai tabletissa. Se on kätevä apu myös vapaa-ajan harrastuksiin - koko Suomessa. Tilaa koodi henkilökohtaiselta metsäasiantuntijaltasi.

Haluatko hyödyntää edun ja saada oman tilasi kuviotiedot sekä koko Suomen maastokartat ja kiinteistörajat kännykkääsi, tablettiin tai tietokoneelle? Ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi.

Jotta voit käyttää edun:
1. sinulla pitää olla joko ns. älypuhelin tai tietokone. Ellei sinulla ole älypuhelinta palvelu toimii tietokoneella web-versiona osoitteessa www.metsaselain.fi
2. sinulla pitää olla joko Mhy Etelä-Karjalan tekemä enintään 10 vuotta vanha metsäsuunnitelma tai mhy:llä pitää olla siirtolupa tilasi metsävaratiedoista Metsään.fi-palvelussa. Anna meille suostumus.
Jos metsäsuunnitelmaa ei ole tai se on vanhentunut, pyydä metsäneuvojaltasi tarjous suunnitelman päivittämiseen ja olet kartalla oman tilasi kuviotiedoista!

Toimi näin:
ota yhteys metsäneuvojaasi, jolta saat aktivointikoodin. Hae sovellus älypuhelimeesi/tablettiin ja tiedot ovat käytettävissäsi. Saman tunnuksen voi ladata kolmelle eri laitteelle. Tietokoneella voi kirjautua palveluun osoitteessa www.metsaselain.fi
Etsi laitteesi sovelluskaupasta:
Löydät sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta hakemalla hakusanalla ”metsäselain”.

Metsäselaimen ominaisuudet:
* metsäselainsovellusta voi käyttää ilman nettiyhteyttä
* tilasi tiedot mobiilissa: teemakartat hakkuista ja hoitotöistä, kuviotiedot, hakkuutuloarviot
* koko Suomen alueella: kartat, tilanrajat ja Maanmittauslaitoksen ilmakuvat
* sijainnin näyttö kartalla - et eksy!
* omat paikat ja reitit (merkitse tärkeät paikat, nauhoita leimikko ja mittaa reitti)
tulossa olevat ominaisuudet:
* valokuvien ja muistiinpanojen tallennus
* yhteydenpito mhy:n metsäasiantuntijaan

Metsäselaimen ominaisuudet kehittyvät koko ajan

Metsäselaimen ominaisuuksiin kuuluvat tarkimmat ja tuoreimmat kartat, tilanrajat sekä Maanmittauslaitoksen ilmakuvat koko Suomen alueelta. Sovellusta voidaan käyttää myös ilman nettiyhteyttä, ja selailtavat metsäsuunnitelmat voivat olla ympäri Suomea. Muita ominaisuuksia ovat teemakartat hakkuista ja hoitotöistä, kuviotiedot, hakkuutuloarviot ja sijainnin näyttö kartalla.
Tulevaisuudessa on mahdollisuus valokuvien ja muistiinpanojen tallennukseen. Jatkossa on mahdollista myös yhteydenpito metsänhoitoyhdistykseen Metsäselaimen kautta sekä metsäsuunnitelmatietojen päivitys Metsäselaimessa, jolloin voit lähettää päivitykset kätevästi metsäasiantuntijalle.