Kestävän metsätalouden tupailta

Ajankohta

21.3.2024, klo 17.30 - 20.15

Paikka

Lappeenranta

Paikka: Ravintola Vapari, Lappeenranta

Pohditko metsätilasi kannalta parhaita toimia ilmastokestävyyden lisäämiseksi ja hiilensidonnan tehostamiseksi? Oletko huolissasi metsätuhojen määrän kasvusta? Suomen metsäkeskus ja Metsähoitoyhdistys Etelä-Karjala järjestävät tilaisuuden kestävästä metsänhoidosta kaikille asiasta kiinnostuneille metsänomistajille. Tilaisuus tarjoaa vinkkejä ilmastokestävyyden huomioimiseen, metsätuhojen hallintaan ja metsäpalveluiden aktiiviseen hyödyntämiseen.  

Tilaisuuden järjestävät Metsäkeskuksen Ilmastokestävän metsätalouden suunnannäyttäjät- ja Metsätuhot kuriin Kaakkois-Suomessa -hankkeet sekä Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjala.      

Ohjelma

17:30 Alkutarjoilut – kahvi ja suolainen  

17:45 Hiilensidonnan keinot talousmetsissä – Arto Pulkkinen, Suomen metsäkeskus   Kuinka metsänomistaja voi edistää hiilensidontaa metsässään? Voiko hiilensidonnan ja taloudellisen tuoton yhdistää?     

18:30 Metsätuhot Kaakkois-Suomessa – Juho Kokkonen, Suomen metsäkeskus  Mitkä tuhonaiheuttajat uhkaavat metsiä nyt ja lähitulevaisuudessa. Kuinka metsänomistaja voi torjua tuhoja ja varautua niihin?     

19:15 Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan palvelut metsänomistajille – Janne Kansonen, Mhy Etelä-KarjalaTietoa metsänhoitoyhdistyksen tarjoamista palveluista.    

20:00-20:15 Keskustelua ja tapahtuman päätös     Tilaisuus on maksuton. Osallistujille tarjolla tilaisuudessa kahvi/tee ja pientä syömistä. Ilmoittaudu tapahtumaan, osallistujamäärä on rajattu.  

Pysäköintiohjeet

Saapuminen Vapaudenaukiolle

Valtakadun yksisuuntaista tietä tultaessa käännytään kirjaston nurkalta oikealle, ja vaihtoehtoisesti liikenneympyrästä tultaessa käännytään K-marketin ja Säästöpankin suuntaan, ja talon nurkalta käännytään vasemmalle sisäpihalle tai halutessaan parkkihalliin (maksullinen). 

Pysäköinti

Auton saa jättää maksutta Vapaudenaukion sisäpihan vapaille paikoille. Paikka saa olla myös tolpallinen. Auton rekisterinumero kirjataan pääaulassa (A-ovi) olevalle tabletille, josta saa 3 tuntia parkkiaikaa. Kokoustilan vieressä sijaitsee myös maksullinen parkkihalli P-Pormestari: www.williparkki.fi/fi/Pysakointitalot/Pysakointitalo-P-Pormestari.

Lisätietoja

Arto Pulkkinen, projektipäällikkö Suomen metsäkeskus

arto.pulkkinen@metsakeskus.fi puh. 050 595 0365

Järjestäjä

Etelä-Karjala

Paikka

Valtakatu 51
53100 Lappeenranta

Lisätiedot

Tilaisuus on avoinna jäsenille ja ilmoittautuminen päättyy 17.3.2024 klo 23:59

Tapahtumat

Näytä kaikki tapahtumat
 1. Etelä-Karjala

  Suuri Metsäpäivä

  Lappeenranta

  10.00 - 14.00

  Lue lisää
 2. Etelä-Karjala

  Taimien Jakopäivä

  Lappeenranta

  09.00 - 14.00

  Lue lisää
 3. Etelä-Karjala

  Taimien Jakopäivä

  Ruokolahti

  09.00 - 14.00

  Lue lisää

2024 © Metsänhoitoyhdistykset