Pekka Ström laatuasiantuntijaksi Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalaan

Pekka Ström

Hei,

olen Pekka Ström, 39-vuotias metsätalousinsinööriopiskelija Lapin Ammattikorkeakoulusta. Olen aloittanut työt Etelä-Karjalan Metsänhoitoyhdistyksen palveluksessa laatuasiantuntijana Lappeenrannan toimistolla. Työtehtäviini kuuluu pääasiallisesti PEFC-sertifikaatin laadunvalvonta, mutta tulen myös toimimaan muiden metsänhoitotöiden laadun tarkkailijana, jotta voidaan varmistua siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Syntyjäni olen Taipalsaarelta, mutta viimeiset 30 vuotta olen asustellut ympäri Suomea ja viimeiset 15 vuotta asuin pääkaupunkiseudulla. Nyt tuntui hyvältä hetkeltä palata takaisin kotiseudulle.

Kun lopputyön kirjoittaminen tai työn puolesta metsässä työskentely ei pidä minua kiireisenä, kuluu aikani harrastaen polkujuoksua tai talvella vapaalaskua.

Innolla odotan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan aloittamani työn saralla ja toivottavasti pääsen tapaamaan useampia teistä. Olkaa vain matalalla kynnyksellä yhteydessä laatuasioiden tiimoilta. Yhteystietoni löytyvät täältä.

Hyvää talven odotusta kaikille.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset