Palkkahallinnon asiantuntija

MHYP Oy / Mhy Tili etsii palvelukseensa palkkahallinnon asiantuntijaa. Palkkahallinnon asiantuntijana arkesi koostuu nimettyjen asiakasyhdistysten toimihenkilöiden ja metsätyöntekijöiden palkanlaskennasta.

Tule meille töihin palkanlaskijaksi

Mhy Tili Oy:n toimialana on kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, sekä taloushallinnon palveluiden kehittäminen omistajilleen, eli metsänhoitoyhdistyksille sekä näiden omistamille osakeyhtiöille. Lisätietoja metsänhoitoyhdistyksistä löytyy osoitteesta www.mhy.fi.

Vuoden 2023 alusta jatkamme tulosvastuullisena yksikkönä ja osana Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP osakeyhtiötä. 

MHYP Oy / Mhy Tili etsii palvelukseensa palkkahallinnon asiantuntijaa. Palkkahallinnon asiantuntijana arkesi koostuu nimettyjen asiakasyhdistysten toimihenkilöiden ja metsätyöntekijöiden palkanlaskennasta. Palkanlaskennan viranomaisilmoitukset sekä matkalaskujen maksaminen ovat osa toimenkuvaasi. Pääset myös mukaan metsänhoitoyhdistysten palkkahallinnon toimintamallien ja järjestelmien kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta monipuolisista palkkahallinnon tehtävistä. Aikaisempi kokemus metsänhoitoyhdistys kentän palkkaprosesseista on eduksi. Sen lisäksi arvostamme myös kokemusta sähköisistä palkkahallinnon prosesseista, Mepco -ohjelmistoista sekä HR-järjestelmistä unohtamatta erinomaisia asiakaspalvelu- ja IT-taitoja. Otteeltasi olet itsenäinen, analyyttinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia.

Ensisijaisesti tulet sijoittumaan taloushallintoyksiköömme Ylöjärven Elovainioon. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus sijoittua myös Helsingissä Simonkadulla sijaitsevaan pääkonttoriimme tai voit työskennellä vaikkapa jonkun metsänhoitoyhdistyksen toimistolta käsin.

Monipuolisen toimenkuvan ja kehittymismahdollisuuksien ohella tarjoamme työntekijöille mukavan työyhteisön tuen, laajan terveysturvan ja virike-edut, etätyöskentelyn hybridimallin mukaisesti sekä liukuvan työajan.

Lähetä hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen heidi.lappalainen@mhy.fi viimeistään 6.12.2022.

Lisätietoja tehtävistä antaa Heidi Lappalainen pe 25.11. klo 8 - 9:30 tai pe 2.12. klo 14–16 numerosta 040 8491907.

2022 © Metsänhoitoyhdistykset