MHYP Oy hakee palkkahallinnon asiantuntijaa

Sinä taloushallinnon ja erityisesti palkanlaskennan ammattilainen. Miltä kuulostaisi mukavan työyhteisön tuki, laaja terveysturva ja virike-edut, etätyöskentelyn joustavan hybridimallin mukaisesti sekä liukuva työaika? Hae meille töihin!

Tule meille töihin palkanlaskijaksi

Taloushallintoyksikkömme Mhy Tili Ylöjärvellä etsii palkkahallinnon asiantuntijaa. 

Arkesi koostuu nimettyjen asiakasyhdistysten toimihenkilöiden ja metsätyöntekijöiden palkanlaskennasta. Palkanlaskennan viranomaisilmoitukset sekä matkalaskujen maksaminen ovat osa toimenkuvaasi. Pääset myös mukaan metsänhoitoyhdistysten palkkahallinnon toimintamallien ja järjestelmien kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta monipuolisista palkkahallinnon tehtävistä. Aikaisempi kokemus metsänhoitoyhdistyskentän palkkaprosesseista on eduksi. Sen lisäksi arvostamme myös kokemusta sähköisistä palkkahallinnon prosesseista, Mepco-ohjelmistoista sekä HR-järjestelmistä unohtamatta erinomaisia asiakaspalvelu- ja IT-taitoja. Otteeltasi olet itsenäinen, analyyttinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia.

Ensisijaisesti sijoitut taloushallintoyksikköömme Ylöjärven Elovainioon. Teemme etätyötä hybridimallin mukaisesti. Malli on soviteltavissa työntekijän asuinpaikkakunnan etäisyys huomioiden, joten voit työskennellä missä päin Suomea tahansa.

Monipuolisen toimenkuvan ja kehittymismahdollisuuksien ohella tarjoamme työntekijöille mukavan työyhteisön tuen, laajan terveysturvan ja virike-edut, etätyöskentelyn joustavan hybridimallin mukaisesti sekä liukuvan työajan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi meille viimeistään 10.9.2023 tästä linkistä Töitä Suomesta -palvelun kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Lappalainen KE 30.8. klo12–13 tai TI 5.9. klo 8–9 numerosta 040 8491907.

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

MHYP Oy on metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n omistama palveluyhtiö ja ketjuohjaaja, jonka perustehtävä on tuottaa palveluja omistajilleen. Yhtiö on toiminut vuodesta 2002 lähtien, ja sen palveluksessamme on 10 henkilöä kehittämistehtävissä ja 15 henkilöä taloushallintoyksikössä. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/metsanomistajien-palvelutoimisto

2023 © Metsänhoitoyhdistykset