Kesätyöpaikat 2017

21.12.2016

Mhy Pohjois-Karjala toimialue on Pohjois-Karjalan kaikki kunnat sekä Parikkalan kunnan Uukuniemen alue. Jäsenten omistamien metsien kokonaispinta-ala on noin 560 000 ha ja kestävä hakkuusuunnite noin 3,8 miljoonaa kuutiota vuodessa.

Yhdistyksellä on palvelutoimistoja Joensuussa, Tuupovaarassa, Enossa, Liperissä, Rääkkylässä, Polvijärvellä, Kiteellä, Kesälahdella, Tohmajärvellä, Ilomantsissa, Juuassa, Nurmeksessa ja Lieksassa. Palvelemme metsänomistajia 51 toimihenkilön voimin sekä työllistämme paikallisia metsureita sekä yrittäjiä. Mhy Pohjois-Karjala tuottaa metsänomistajille monipuolisia puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lue lisää: www.mhy.fi/pohjois-karjala

Neljä metsäalan opiskelijaa kesätöihin Mhy Pohjois-Karjalalle

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala hakee kesäksi 2017 neljää reipasta ja iloista metsäopiskelijaa työharjoitteluun. Tarjoamme monipuolisia toimihenkilötehtäviä koko Pohjois-Karjalan ja Uukuniemen alueella, joten toivomme että sinulla on auto käytettävissäsi. Edellytämme kykyä itsenäiseen työhön myös maastossa.

Harjoittelupaikkojen hakuaika on 1.1.- 17.2.2017, joten lähetä kirjallinen hakemus sekä ansioluettelo osoitteeseen pohjois-karjala@mhy.fi, voit halutessasi ilmoittaa toiveesi mahdollisesta työskentelypaikkakunnasta. Jos haet 1.vuoden suorittavaa työharjoittelua, ota yhteyttä suoraan paikallistoimistoomme.

Haastatteluun valituille hakijoille ilmoitamme henkilökohtaisesti helmikuun aikana.