Metsäselain

Metsäselain

Pidä metsäsuunnitelma aina mukanasi. Metsäselain on mobiilimetsäsuunnitelma, jonka voit ladata älypuhelimeesi. Metsäselaimen käyttöönottoa varten tarvitset ajantasaisen metsäsuunnitelman, jonka kuviotiedot ovat metsänhoitoyhdistyksellä. Jos sinulla ei ole tuoretta metsäsuunnitelmaa, saat palvelun käyttöösi tilaamalla uuden metsäsuunnitelman tai päivityksen vanhaan metsäsuunnitelmaan. Ota yhteyttä metsänhoitoyhdistykseesi ja tarkista metsäsuunnitelmasi tilanne.

Kysy lisää tästä palvelusta

Valitse tai hae oma metsänhoitoyhdistyksesi.
 
Hakuusi sopivat metsänhoitoyhdistykset:

Metsäselain

Metsäselain on ladattavissa Android-, iPhone/iPad- sekä Windows Phone –laitteille kunkin puhelimen sovelluskaupasta. Palvelu on käytettävissä myös verkossa osoitteessa www.metsaselain.fi. Voit tutustua mobiiliin metsäsuunnitelmaan heti kokeilemalla Metsäselain.fi-osoitteesta löytyvää demometsäsuunnitelmaa

Ominaisuudet

Metsäselaimesta näet aina tarkimmat ja tuoreimmat kartat, tilarajat ja omat kuviorajat sekä Maanmittauslaitoksen ilmakuvat.  Voit käyttää Metsäselainta myös ilman nettiyhteyttä, ja selailtavat metsäsuunnitelmat voivat olla ympäri Suomea. Muita ominaisuuksia ovat teemakartat hakkuista ja hoitotöistä, kuviotiedot, hakkuutuloarviot ja oman sijainnin näyttö kartalla.

Hyötyjä vapaa-aikaan

Voit hyödyntää Metsäselainta erinomaisesti myös vapaa-ajan harrastuksissa, koska se sisältää koko Suomen ajantasaiset maastokartat ja ilmakuvat.

 


Tee tilaus tai kysy lisää metsänhoitoyhdistykseltä