Metsänomistajien palvelutoimisto

Metsänomistajien palvelutoimisto

Metsänomistajien palvelutoimisto

Tapahtumat

AjankohtaTapahtumaPaikkakunta

Palvelutoimisto

Pääkaupunkiseudun Metsänomistajien Palvelutoimisto auttaa sinua metsäasioissa. Meiltä saat kaikkea neuvontaa liittyen metsienhoitoon ja metsätalouteen. Sovi henkilökohtainen tapaaminen metsäasiantuntija Annamari Rajoon tai Tiina Salmisen kanssa etukäteen soittamalla Palvelutoimistoon puh. 040 580 3981 Annamari tai 040 720 3160 Tiina. Metsänomistajien Palvelutoimisto tiedottaa pääkaupunkiseudun toiminnastaan perinteisen kirjeen lisäksi myös sähköisellä uutiskirjeellä. Liity uutiskirjelistallemme >>

Toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa Maalaistentalossa, Simonkatu 6:ssa. Palvelutoimisto palvelee arkisin klo 9-16.

Metsäveroilmoitus

Tarvitsetko apua metsä- ja kausiveroilmoituksen tekemisessä? Palvelutoimistolta saat veroneuvontaa tai voit hakea ilmaisen Metsätalouden muistiinpanot-oppaan. Tarvittaessa täytämme maksua vastaan 2C-lomakkeen ja kausiveroilmoituksen omien muistiinpanojesi ja metsätalouden tositteiden mukaisesti. Metsäveroilmoituksen ja kausiveroilmoituksen täyttäminen sekä verotukseen liittyvien laskelmien tekeminen maksaa metsänhoitoyhdistysten jäseniltä 75 € + alv 24% sisältäen yhden tunnin työn, jokaiselta alkavalta seuraavalta puolelta tunnilta veloitamme lisäksi 40 € + alv 24%. Ei jäsenille palvelu maksaa 95 € + alv 24% ja alkavalta seuraavalta puolelta tunnilta 50 € + alv 24%.

Lakipalvelut

Palvelutoimistolta saat myös lakipalveluita. Metsälakimies Tuomo Pesälä on erikoistunut metsätilojen sukupolvenvaihdoksiin.

Lakimies vastaa metsään liittyviin lakikysymyksiin maanantaisin klo 9-16.
puh. 0600-39 39 59 (4,01 €/min + pvm/mpm).

Voit ottaa lakimieheen yhteyttä sähköpostitse: tuomo.pesala@mhy.fi.

Neuvonnan hinta on 210 €/tunti sis. alv, minimiveloitus 50 €. Metsänhoitoyhdistysten jäsenet saavat  10 % alennuksen metsälakimiehen taksoista.

Lue lisää lakipalveluista >>

 

Yhteystiedot

Tiina Salminen
Metsäasiantuntija

040 720 3160
tiina.salminen@mhy.fi

Annamari Rajoo
Metsäasiantuntija

040 580 3981
annamari.rajoo@mhy.fi

Metsänhoitoyhdistysten palvelu MHYP Oy

Metsänomistajien Palvelutoimisto on osa Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy:n toimintaa. MHYP hoitaa metsänhoitoyhdistysten palveluiden kehittämistä ja yhteistä markkinointia. MHYP:n yhteyshenkilönä toimii:

Jouni Tiainen
Toimitusjohtaja

0400 158 369
jouni.tiainen@mhy.fi