Liity postituslistallemme

Tilaa valitsemasi yhdistyksen tai pääkaupunkiseudun palvelutoimiston uutiset sähköpostiisi. Voit erota listalta milloin vain.
Antamalla puhelinnumeron saat ajoittain uutisia myös tekstiviestitse.
Metsänhoitoyhdistys Metsä-Savo

Metsänhoitoyhdistys Metsä-Savo

Jos haluat nähdä Metsä-Savo MHY:n palvelut, uutiset ja yhteystiedot tällä sivustolla, valitse MHY Metsä-Savo omaksi yhdistykseksesi. Siirryt samalla yhdistyksen etusivulle.
Omaksi yhdistykseksesi on valittuna . Jos haluat nähdä Metsä-Savo Mhy:n palvelut, uutiset ja yhteystiedot tällä sivustolla, valitse Mhy Metsä-Savo omaksi yhdistykseksesi. Siirryt samalla yhdistyksen etusivulle.

Metsänhoitoyhdistys Metsä-Savo

Metsänhoitoyhdistys Metsä-Savo toimii Juvan, Puumalan ja Sulkavan kuntien alueella. Tarjoamme metsänomistajillemme kokonaisvaltaiset puukaupan, metsänhoidon, metsäsuunnittelun, metsäteiden ja ojituksen sekä metsäomaisuuden hallintapalvelut. Voit kääntyä puoleemme kaikissa metsällisissä asioissa!
 

Toiminta ja talous

Metsänhoitoyhdistys Metsä-Savo on perustettu v. 2000. Metsä-Savolla on kolme toimistoa, päätoimisto sijaitsee Juvalla.
Yhdistyksen palveluksessa on 18 toimihenkilöä, 30 metsuria ja 30 koneyrittäjää. Työllistämme vuodessa yhteensä 74 htv metsätalouden palveluissa.Teemme toimialueemme puunmyyntisuunnitelmista 70 % ja puukaupoista metsänomistajien valtuuttamina toimeksiantoina lähes 40 %.
Liikevaihtomme oli vuonna 2013 4,0 milj. euroa. Liiketoiminnan osuus tuotoista oli 71 % ja metsänhoitomaksun osuus 29 %.  

>> Toimihenkilöiden yhteystiedot
 

Hallinto

Mhy Metsä-Savon valtuustossa on 29 jäsentä ja hallituksessa 7 jäsentä. Valtuusto kokoontuu sääntömääräisiin kokouksiin kaksi kertaa vuodessa ja hallituksella on keskimäärin 8 kokousta vuodessa.
Valtuuston ja hallituksen jäsenet ovat linkki metsänomistajiin kylillä sekä kaupungeissa ja he ottavat mielellään vastaan toiveita ja palautetta metsänhoitoyhdistyksen toiminnan ja palveluiden kehittämistä ajatellen.

>> Hallinnon yhteystiedot

 

 

 

 

Toimihenkilöiden yhteystiedot

Juva
Puumala
Sulkava

Yhdistyksen sijainti kartalla

Yhteystiedot

Toimipisteet

Juva

Väätäisentie 5

51900 JUVA

Puumala

Keskustie 17

52200 PUUMALA

Sulkava

Tiiterontie 17 A

58700 SULKAVA

Avainluvut

Yksityismetsän pinta-ala
143 705 ha
Jäsenten lukumäärä
4023 kpl
Metsätilan keskikoko
37 ha
Puuston vuotuinen kasvu
1007 000 m3
Keskimääräinen hakkuukertymä
850 000 m3
Puulajijakauma
Rahoitusvyöhyke
1